5 voordelen van zetten bij Tosec

1. Bij Tosec heeft u alles onder één dak

Wanneer u op zoek bent naar meerdere bewerkingen voor uw product, dan biedt Tosec veel mogelijkheden. Naast zetwerk kunnen wij uw producten snijden, kanten breken, van (tap)gaten voorzien, lassen, frezen en nog veel meer. Alle bewerkingen worden door Tosec uitgevoerd en u behoudt de controle op het gehele proces. Daarnaast biedt het logistieke voordelen omdat producten sneller en goedkoper worden geproduceerd.

2. Zettingen worden opgeslagen, voor seriewerk

Bij Tosec worden alle zettingen opgeslagen in ons systeem. Al het zetwerk wordt daardoor op dezelfde manier geproduceerd en zijn sneller en voordeliger uit te voeren. Tosec denkt graag met u mee wanneer u op zoek bent naar uniek zetwerk of wanneer uw producten een specifieke zetting nodig hebben. Onze moderne kantbanken bieden de mogelijkheden om groot, zwaar en dik zetwerk te produceren.

3. Snelle levering dankzij onze voorraad plaatstaal

Tosec kan als metaalbedrijf snel handelen als u met spoed op zoek bent naar zetwerk. Wij hebben een grote voorrraad aan plaatstaal en bieden een divers aanbod aan staalsoorten. Naast aluminium, RVS of staal als S235 en S355, hebben wij ook slijtvast- en hoogsterkte staal op voorraad. Wanneer u grote of bijzondere plaatformaten nodig hebt, kunt u die tevens bij ons aanvragen.

4. Efficiënt produceren dankzij jarenlange ervaring

De grote kracht van Tosec is onze jarenlange ervaring op het gebied van metaalbewerking. De levering van onderdelen aan vele projecten in de infrastructuur, offshore, maritiem en transportsector dragen bij aan het zo efficiënt mogelijk inrichten van ons productieproces. Onze kennis delen wij graag met u. Op onze Wiki pagina vindt u meer informatie over plaatbewerking.

5. Productie van enkelstuks en seriewerk

Vaak vragen bepaalde vormen van zetwerk om een unieke aanpak. Wij denken graag met u mee en kunnen zowel enkelstuks zetwerk als seriewerk produceren. Dit geldt voor al onze bewerkingen. Veel van onze machines zijn ingericht op seriewerk en kunnen zo efficiënt en voordelig bewerkingen als snijden of kanten breken uitvoeren.