Waarom Tosec?

1. Volledige productie onder één dak

Eén leverancier voor al uw plaatwerk. Wij verwerken elk jaar meer dan 12.000 ton staal. Van S235 tot S690 maar ook hoogsterkte en slijtvast staal, roestvast staal en aluminum.

Wij verzorgen alle metaalbewerkingen. Voor lasersnijden en zetwerk, maar ook voor frezen en lassen zijn wij uw vaste aanspreekpunt. Door het hele productieproces bij één leverancier onder te brengen bespaart u veel kostbare tijd.

Meer over ons bedrijf


2. Snijwerk. Zetwerk. Freeswerk. Laswerk.

  • Snijwerk: Lasersnijden, plasma- en autogeensnijden
  • Zetwerk: Kanten/zetten en walsen
  • Freeswerk: 3-assig en 5-assig frezen
  • Laswerk: Lassen en robotlassen

En ook kotteren, kanten breken en veel meer…

Onze plaatbewerkingen


3. EN 1090. ISO 3834-2. ISO 9001.

Kwaliteit staat voorop. Om een goede laskwaliteit te garanderen zijn wij ISO 3834-2 gecertificeerd; Ook zijn wij in het bezit van de EN 1090. De Europese norm voor het vervaardigen van staalconstructies.

De traceerbaarheid van individuele producten garanderen wij door de door Lloyds uitgegeven overstempelbevoegdheid. Vanzelfsprekend zijn wij ook ISO 9001 gecertificeerd.

Meer over certificaten


4. Projecten van A-Z

  • Uitvoeren van engineerings- en tekenwerk
  • Productie van plaatwerk
  • Lassen en constructiewerk
  • Oppervlaktebehandelingen

Onze projecten


5. Levering door heel Nederland

Ons eigen transport is elke dag te vinden op de Nederlandse snelwegen. Van Maastricht tot Groningen, wij leveren door heel Nederland.

U kan vertrouwen op just-in-time levering. Door het hele traject van orderacceptatie en productie inclusief transport in handen te nemen is onze leverbetrouwbaarheid ruim 98%.

Meer over transport


Snel een nauwkeurige offerte

Zoekt u een leverancier die een hoge productiekwaliteit garandeert. Wilt u een deel of het hele productieproces uitbesteden bij een betrouwbare partner?

Zoekt u een veelzijdige leverancier die ook nog eens snel en flexibel kan produceren… Vraag dan nu snel en eenvoudig een offerte aan!

Vraag een offerte aan!