Veelgestelde vragen

  1. Wat is het adres en telefoonnummer van Tosec?
  2. Welke leveringsvoorwaarden hanteert Tosec?
  3. Hoe kan ik Tosec grote bestanden toesturen?
  4. Hoe kan ik op de hoogte blijven van Tosec?
  5. Jullie hebben ooit een handboek uitgegeven, kan ik deze nog bemachtigen?
  6. Welke plaatbewerkingen kan Tosec uitvoeren?

Wat is het adres en telefoonnummer van Tosec?

Hoekerweg 2
8042 PH, Zwolle

Tel: +31 38 425 00 30
Fax: +31 38 422 61 28

E-mail: info@tosec.nl

Welke leveringsvoorwaarden hanteert Tosec?

Tosec hanteert de METAALUNIEVOORWAARDEN. Dit zijn de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden uitgegeven door de Koninklijke Metaalunie (Nederlandse organisatie van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf in de metaal) aangeduid als METAALUNIEVOORWAARDEN voorheen als SMECOMAVOORWAARDEN, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Rotterdam op 1 januari 2008. Uitgave van de Koninklijke Metaalunie, Postbus 2600, 3430 GA Nieuwegein. ©Koninklijke Metaalunie

De leveringsvoorwaarden van Tosec vindt u hier: Leveringsvoorwaarden Tosec

Hoe kan ik Tosec grote bestanden toesturen?

Wanneer bestanden groter zijn dan 5 mb zijn ze vaak niet meer via e-mail te versturen. Wanneer u ons een grote aanvraag toestuurt met veel documenten kan deze 5 mb snel bereikt worden. Om bestanden van 5 mb met een maximale grootte van 2 gb toe te sturen kunt u gebruik maken van Wetransfer. Uploaden van bestanden via Wetransfer is heel eenvoudig. U kiest de bestanden die u wilt toesturen, vult het e-mailadres van de ontvanger in en tot slot vult u uw eigen e-mailadres in, zodat duidelijk is wie de afzender is. De bestanden zijn alleen zichtbaar voor degene met wie u de bestanden wilt delen.

Direct een bestand uploaden: WeTransfer

Hoe kan ik op de hoogte blijven van Tosec?

Tosec houdt een blog bij waarin met enige regelmaat nieuwe berichten worden geplaatst. Deze berichten zijn bijna altijd gerelateerd aan onze organisatie of zusterorganisaties. Het blog vind u hier

U kan ook op de hoogte blijven via social media. Wij delen al onze berichten via social media. Onderaan elke pagina vind je links naar sociale netwerken waarop wij actief zijn. Door op één van de links te klikken komt u op de website van de desbetreffende social media en kan u ons volgen.

Jullie hebben ooit een handboek uitgegeven, kan ik deze nog bemachtigen?

Helaas is het niet meer mogelijk om het Tosec handboek te bestellen. Wij hebben inmiddels een veel groter machinepark; in het handboek staan slechts vier van de ruim zestien plaatbewerkingen die wij beheersen. Doordat er steeds veel veranderd bij Tosec hebben wij ervoor gekozen om de informatie gratis via de website aan te bieden. De meeste informatie vind u op de Tosec plaat wiki.

Wij bieden u hier alle informatie uit het handboek en nog veel meer informatie die niet in het handboek te vinden is. Mocht u informatie toch op papier willen, dan hoeft u slechts op de printknop te drukken.

Welke plaatbewerkingen kan Tosec uitvoeren?

Wij hebben u veel te bieden op het gebied van plaatbewerking: lasersnijden, autogeensnijden, plasmasnijden, frezen, lassen, walsen, kanten en zetten, boren en tappen, ruimen en kotteren, langgatboren en diepgatboren.

Uw plaatwerk kunnen wij ook voorzien van oppervlaktebehandelingen. In combinatie met belangrijke certificaten zijn wij daardoor ook prima in staat om groot constructiewerk te verzorgen.