Nieuwe locatie biedt ruimte voor assemblage en uitbreiding robotdivisie

Zwolle – 4 december 2017. Onlangs heeft Tollenaar Industries opnieuw een belangrijke stap gezet in de richting van groei en innovatie. Met de aankoop van een nieuw pand aan de Schoenerweg wordt een verdubbeling van de productiefaciliteiten gerealiseerd. De ligging op bedrijventerrein Voorst, nabij de reeds bestaande panden van Tosec en TME, vergroot de mogelijkheden van beide bedrijven voor het assembleren van constructies en projecten. Tevens zal de nieuwste firma binnen Tollenaar Industries: Teqram, zijn intrek nemen in het nieuwe pand. Teqram heeft deze extra ruimte nodig om de capaciteit voor het automatiseren van productieprocessen, zoals machine-vision en machinebelading, te verhogen.

De omvang van het pand maakt het daarnaast mogelijk voor metaalbedrijf Tosec en engineeringsbureau TME om complexe constructies en projecten op grotere schaal te assembleren. Hiermee kan een vervolgend deel van het productieproces nu ook door ons worden uitgevoerd. Een waardevolle toevoeging aan onze diensten – waaronder meer dan 16 bewerkingen onder één dak. Door het verplaatsen van assemblage- en montagewerk naar de nieuwe locatie ontstaat daarbij meer ruimte voor de productieomgeving van Tosec.

Het pand, gelegen aan de Schoenerweg 4 te Zwolle, bestaat uit 6 hallen en aangrenzende kantoorruimtes. Verwacht wordt dat de complete verhuizing in het derde kwartaal van 2018 gereed zal zijn.

Bedrijven Tollenaar Industries VoorstHet nieuwe pand ligt op steenworp afstand van Tosec en TME