Tosec plaatbewerking op de Offshore Energy 2013

Offshore Energy, RAI Amsterdam

De Offshore Energy 2013 (OE13) is een tweedaagse beurs waar ruim 400 standhouders hun producten en diensten promoten aan de experts en beslissers in de olie, gas en energie industrie. De beurs vind plaats op 15 en 16 oktober in de RAI Amsterdam.

De Offshore Energy focust op de internationale offshore, olie, gas en energie markt en is het snelst groeiende offshore evenement in Europa. De 2013 editie heeft 15.000 m2 aan beursvloer en verwelkomd meer dan 8500 toegewijde en gedreven offshore professionals uit meer dan 30 landen.

Tosec op de Offshore Energy – standnummer 9.043

Tosec is gespecialiseerd in het produceren van half fabricaat XXL staalproducten. We hebben meer dan 40 jaar ervaring in het fabriceren van producten en het bieden van oplossingen voor onze klanten in de constructie, engineering, machinebouw en offshore industrie.

Door onze snijmachines, kantbanken, bewerkingsstations en lasafdeling bieden wij een veelzijdig aanbod aan mogelijkheden voor het bewerken en fabriceren van uw producten.

Tosec is een toekomstgericht bedrijf. Afgelopen jaar hebben wij onze mogelijkheden voor plaatbewerking uitgebreid door twee speciale machines. Een nieuwe kantbank, 16 meter lang met 2500 ton perskracht en een groot 5-assig CNC-bewerkingsstation. Wij bieden u XL componenten met grootte nauwkeurigheid

Tosec staat ook op de Offshore Energy op standnummer 9.043. Wij hopen dat u ons komt bezoeken, gewoon voor een kopje koffie of voor een gesprek over de toelevering van plaatwerk.