Klantendag Tosec uiterst succesvol

Metaalbedrijf Tosec door ruim 40 bedrijven bezocht

Zwolle, Vrijdag 8 Juni 2012

Plaatbewerkingsbedrijf Tosec heeft voor haar vaste klanten een speciale klantendag georganiseerd. Met de klantendag wil Tosec haar klanten op de hoogte stellen van de ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorgemaakt. De afgelopen jaren heeft Tosec flink geïnvesteerd in nieuwe machines en bedrijfsoppervlak om de dienstverlening aan haar klanten te optimaliseren. Dit o.a. door een nieuwe 5-assige freesmachine, nieuwe productiehal en mogelijkheden op het gebied van overstempelen en gecertificeerd laswerk aan te bieden.

De klanten worden warm welkom geheten tussen 9 uur s’ochtends en 4 uur s’middags. De ingang bij de nieuwe productiehal is voorzien van een rode loper en de nieuwe productiehal is omgetoverd tot restaurant waar de gasten verwelkomd worden met een hapje en een drankje.

Rondleiding door het metaalbedrijf

Bij Tosec heeft iedere werkvoorbereider zij eigen vaste klanten. Deze dag biedt de werkvoorbereider en klant de mogelijkheid om elkaar eens in het echt te ontmoeten. De klant krijgt vervolgens een rondleiding met als “gids” zijn vaste werkvoorbereider. De klanten lopen langs de snijafdeling, kantafdeling, freesafdeling en lasafdeling, waarbij de medewerkers van Tosec vol enthousiasme vertellen over de mogelijkheden die Tosec biedt. Vooral de nieuwe Matec 50-HV en de Plasmasnijmachine krijgen veel aandacht.

Na de rondleiding komen de klanten terug bij de nieuwe productiehal waar de catering klaarstaat. De catering is voorzien door Joop van de Enk en bevat naast een hapje en een drankje ook een complete bar, barbecue en vleesbuffet.

De klantendag is zeer positief ontvangen. De klanten hebben aangegeven tevreden te zijn over de kwaliteit en zorgvuldigheid van Tosec en de vele mogelijkheden die Tosec op het gebied van plaatbewerking biedt. Gedurende de hele dag is Tosec druk bezocht geweest waardoor ook de medewerkers en directeur-eigenaar Frans Tollenaar terugkijken op een zeer positieve en succesvolle klantendag.

Wij bedanken alle bezoekers en medewerkers voor deze mooie klantendag!