Tosec opent haar deuren tijdens de Week van de Techniek

Op zaterdag 17 maart kan iedereen die geïnteresseerd is in techniek een kijkje nemen bij een groot aantal bedrijven in en rond Zwolle. Dit is de afsluiting van de week van de Techniek dat van 12 tot 17 maart plaatsvindt. De Week van de Techniek is opgezet door deze bedrijven om basisschoolleerlingen enthousiast te maken voor verschillende technische beroepen. Voor ruim 1600 scholieren uit Zwolle staat deze week in het teken van themadagen en projecten gericht op techniek. Tosec geeft gehoor aan deze week door van 11:00 tot 16:00 uur de deuren te openen voor deze scholieren en eenieder die geïnteresseerd is in metaalbewerking.

Zelf aan de slag

Tijdens deze middag vertellen wij over de mogelijkheden van Tosec en hoe onze machines precies werken. Daarnaast kun je zelf aan de slag bij verschillende afdelingen van Tosec zoals:

  • Leer zelf lassen bij onze lasafdeling
  • Buig zelf staalplaten met onze kantbank
  • Bestuur een robot van Teqram en probeer de ballon te knappen
  • Probeer de Tosec lightgame – in samenwerking met Bwefar licht- en geluidstechniek
  • Bekijk onze machines in actie zoals lasersnijden, frezen en lassen

Tosec en Bwefar

Naast Tosec en Teqram laat ook Bwefar zien wat ze in huis hebben. Bwefar verzorgt verlichting en geluidstechniek voor grote evenementen en bij bekende automerken. Denk aan theatervoorstellingen, tv-opnames, feesten en (auto-)beurzen over de gehele wereld. Als toekomstige licht- en geluidstechnicus of creatief ontwerper voel je je bij Bwefar helemaal thuis. Kom kijken en leer alle tips en tricks van Bwefar!

Waar: Tosec B.V.
Adres: Hoekerweg 2 in Zwolle
Datum: Zaterdag 17 maart 2018
Tijd: van 11:00 tot 16:00 uur
Voor: Iedereen