Bedrijfsvideo Tosec Plaatbewerking

In een paar minuten een complete rondleiding door ons bedrijf. Al onze mogelijkheden. Al onze machines.

Video transscript:

Tosec is een ISO 9001 gecertificeerd metaalbedrijf en een 3834-2 gecertificeerd lasbedrijf. Gespecialiseerd in plaatwerk en constructiewerk. Met onze eigen calculatiesoftware maken we verrassend snel een passende aanbieding. 3D-CAD software garandeert bovendien dat wij uw product op de juiste manier gaan maken. We hebben een grote voorraad plaatstaal die we bij binnenkomst registeren en opslaan in cassettes. Hierdoor zijn we in staat om het plaatwerk altijd te traceren.

Tosec en kwaliteit zijn synoniemen. Wij zijn bijvoorbeeld door Lloyds bevoegd om plaatwerk over te stempelen. Ook vele jaren later kunnen wij u precies vertellen uit welke plaat uw product is gemaakt.

Deze plasmasnijmachine met een werkbereik van 16 bij 3 meter, kan tot 45 graden traploos hoeksnijden. Ideaal voor het aanbrengen van laskanten en perfect in te zetten als voorbewerking voor te frezen oppervlakten.

Op de zetafdeling worden alle zettingen gerapporteerd en vastgelegd. Door bovendien te werken volgens standaardprocedures hebben alle plaatdelen in een serie steeds dezelfde toleranties.

Tosec is gespecialiseerd in het verspanen van plaatwerk. Op onze grootste freesmachine kunnen wij plaatwerk tot een lengte van 7 meter verspanen. De machines zijn bovendien voorzien van magneetbedden voor een razendsnelle en nauwkeurige opspanning.

De lasafdeling is volledig gecertificeerd volgens ISO 3834-2 en de EN 1090. Van orderacceptatie tot productafgifte, het laswerk voldoet gegarandeerd aan de hoogste kwaliteitseisen.

Deze zelfontwikkelde planningssoftware biedt ons een helder zicht op de beschikbare machines en de meest efficiënte transportroutes. Het gevolg is een gemeten leverbetrouwbaarheid door heel Nederland van 98%.

Tosec. Snel. Veelzijdig. Betrouwbaar.