Bedrijfsinformatie

Informatie volgens wet AVG:

Tosec B.V.
Hoekerweg 2
8042PH Zwolle

Vertegenwoordigd door:

Franciscus Nicolaas Tollenaar

Contact:

Telefoon: +31 (0) 38 425 00 30
E-mail: info@tosec.nl

Registratie:

Inschrijving in het handelsregister bij de KvK
Registratienummer KvK: 05050689

BTW:

BTW nummer van de verkoopbelasting volgens de wet op omzetbelasting: NL0089.12.336.B04

Reikwijdte van verzekering: Wereldwijd, exclusief VS / Canada

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website:

Pepijn Zanen, Hoekerweg 2 8042PH Zwolle

Geschillen

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillen: https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
Ons e-mailadres staat hier boven vermeld.

We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures van een arbitragecommissie voor consumenten.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als serviceprovider zijn wij wettelijk verantwoordelijk voor de eigen inhoud van deze website volgens de algemene wetten. Wettelijk zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om bebruikte of opgeslagen externe informatie te controleren of om omstandigheden te onderzoeken die duiden op illegale activiteiten.

Verplichtingen voor het verwijderen of blokkeren van informatie onder algemene wetgeving blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf de datum waarop een specifieke schending ontdekt is. Na kennisgeving van mogelijke schendingen zullen we deze inhoud beoordelen en zo nodig onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Onze pagina’s bevatten links naar externe websites van derden waarvan wij de inhoud niet kunnen beïnvloeden. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of websitebeheerder is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van het linken van de pagina’s. Illegale inhoud is zodoende niet gevonden op het moment van linken.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet mogelijk zonder concreet bewijs van een schending. Na kennisgeving van mogelijke schendingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Copyright

De inhoud en werken op deze pagina’s gemaakt door de websitebeheerders zijn onderworpen aan de Nederlandse auteursrechtwetgeving. Reproductie, aanpassing, verspreiding of elke vorm van gebruik buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze website niet door de websitebeheerder is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Alle inhoud van derden wordt daarmee als zodanig geïdentificeerd. Als u vermoedens heeft van een inbreuk op het auteursrecht, vragen we u om ons daarvan op de hoogte te brengen. Na kennisgeving van schendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.