40 seconden. Tosec Plaatbewerking.

Tijd is kostbaar. Maar niet te koop. Wij willen graag wat voor u betekenen, maar weet u wat wij kunnen? Wij willen u graag overtuigen. 40 seconden is alles wat we van u vragen.

Snel

Wij leveren snel en op tijd. U ontvangt bij ons een passende offerte binnen enkele dagen. Onze planning is flexibel zodat wij ruimte kunnen maken voor opdrachten met een hoge prioriteit. Wij beheren het gehele productieproces en besparen daarmee veel tijd. Door eigen transport zorgen wij dat uw product just-in-time geleverd wordt.

Veelzijdig

Wij verzorgen alles wat u nodig heeft. U kan bij ons eenvoudig gebruik maken van een grote hoeveelheid machines. Niet alleen snijwerk en zetwerk, maar ook freeswerk, laswerk en oppervlaktebehandelingen verzorgen wij voor u. Meer dan 16 verschillende bewerkingen en hoge deskundigheid garanderen de maakbaarheid van uw product.

Betrouwbaar

Wij staan voor u klaar. U mag bij ons de hoogste kwaliteit verwachten. ISO 9001, ISO 3834-2 en EN 1090-1 certificaten staan daar garant voor. Ook op tijd leveren hebben wij hoog zitten. Met een dagelijks gemeten leverbetrouwbaarheid van 98% kan u erop vertrouwen dat wij uw product op het juiste moment leveren. Simpel gezegd: U kan op ons bouwen.